fbpx
Gratis verzending voor alle orders in België. Onze prijzen zijn inclusief btw.

Verzending en Retourneren

Levertermijn bij verzending

Na ontvangst van betaling worden alle goederen binnen een termijn van maximum 24 uur verzonden, uitgezonderd op zondagen en feestdagen uiteraard. De levertermijn voor een verzending in België is standaard 1 tot 3 werkdagen. Deze termijn is afhankelijk van bpost en bijgevolg niet bindend voor ESPRIT Nature Products.

Alle leveringen worden via Bpost verzonden.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Na verbreking van de productzegel is het niet mogelijk het product te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail (info@espritcbd.be). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? We proberen een oplossing te vinden. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.